We noticed your device language is different, would you like to continue on our English language version?

Vacature

Vacature

Vacature productie medewerker / afdeling planten poten (M/V)

Fulltime

Wat ga je doen?

Als productie medewerker op de afdeling planten poten, ben jij dagelijks verantwoordelijk voor het poten van onze jonge planten. Deze zullen uiteindelijk uitgroeien tot ons mooie eindproduct: Santini’s in allerlei vormen en kleuren. De planten zijn aangeleverd door onze stekleverancier in de loods die daarvoor bestemd is. Een collega zet alles netjes voor je klaar. Jij zorgt ervoor met behulp van de heftruck dat de planten bij de plantmachine (plantrobot) komen. De plantrobot is jouw thuishaven. Deze wordt door jou bediend en voorzien van voldoende planten om te kunnen poten. Kleine storingen leer je zelf op te lossen en je loopt al het plantwerk na op foutjes. Soms poot je handmatig nog een plantje bij. Je bent in contact met onze technische medewerker over eventueel aankomend onderhoud aan de machine. Wanneer je klaar bent met het poten van een vak, breng je alle lege fusten weer met de heftruck terug in de loods.

Ook help je wel eens een handje mee bij de collega’s die zich bezighouden met oogstwerkzaamheden. Zij oogsten de prachtige Santini’s met de hand om vervolgens hun weg te vinden naar onze klanten in het buitenland.

Hier herken jij jezelf in
  • Zelfstandige werker
  • Flexibel in werkzaamheden
  • Je hebt kracht (in verband met het tillen van de stekbakken)
  • Bereid om 6.30 uur je werkdag te starten
  • Woonachtig in (de buurt van) Lansingerland
  • Betrouwbaar
  • Je kan alleen werken, maar ook in teamverband
Wij bieden
  • Uitdagend, zelfstandig werk bij een jong, dynamisch en toekomstgericht familiebedrijf
  • Een marktconform salaris dat past bij jouw functie en ervaring
  • Een kleurrijke werkomgeving! 

Meer informatie of solliciteren?

Bel met Leon Hofman op: 06- 83265676
Natuurlijk kan je ons ook mailen op info@delandscheiding.nl t.a.v. Leon Hofman

Ons team

Plukt de dag

Wie zijn wij?

LS Santini (voorheen Kwekerij de Landscheiding) is een familie bedrijf dat Santini’s kweekt van topkwaliteit. Alle soorten worden dagelijks geplant en geoogst door een vast team. Wilco is samen met zijn vrouw het bedrijf in 1985 gestart en sinds 2015 neemt dochter Juliska deel in het bedrijf. Vanaf februari 2022 is zoon Leon daarbij gekomen. Het bedrijf van 3,2 hectare is gesitueerd in Bleiswijk. Dagelijks vertrekken de bloemen door heel Europa. Veelal komen deze terecht bij bloemisten die er prachtige creaties mee weten te maken.

Kijk ook eens op onze instagram of facebook pagina als wij je interesse hebben gewekt!