We noticed your device language is different, would you like to continue on our English language version?

Bedrijf in bloei

Bedrijf in bloei

Kwaliteit, duurzaamheid, diversiteit en continuïteit

Familiebedrijf De Landscheiding oogst dagelijks verse Santini’s. Op onze kwekerijen in Bleiswijk en ‘s Gravenzande hanteren wij al dertig jaar lang een hoge kwaliteitsstandaard. De opzet en indeling van ons productieproces is gericht op duurzaamheid, kwaliteit, diversiteit en continuïteit.

Al onze soorten worden dagelijks vers geoogst en tijdens het oogsten op rijpheid en gewicht gesorteerd. Takken die op dat moment nog niet rijp genoeg zijn blijven een of twee dagen staan. Hierdoor kunnen wij een continu uniform product aanbieden, waarvan alle takken 100% bruikbaar zijn. 

Met ons team van ervaren en gemotiveerde medewerkers waarborgen wij dagelijks de kwaliteit waar De Landscheiding om bekend staat. Die topkwaliteit wordt uiteraard uitsluitend verpakt in onze vernieuwde LS-santini hoes; duidelijk en herkenbaar!

LSprocessfeerarrangement43
de-landscheiding-30

Wilco Hofman

Eigenaar

Wilco begon op zijn negentiende met de teelt van buiten-chrysanten. In 1985 kocht hij zijn eerste bedrijf voor de teelt van jaarrond-chrysanten en de rest is geschiedenis. Nog altijd houdt Wilco zich hoofdzakelijk bezig met de teelt. Inmiddels heeft hij ook zijn dochter Juliska aangestoken met de liefde voor de chrysant.

Juliska Hofman

Eigenaar

Juliska wilde aanvankelijk niks weten van de Santini's en behaalde in 2012 haar HBO-diploma Pedagogiek. Maar de lokroep van de chrysant bleek toch te sterk en sindsdien werkt ze samen met haar vader in het familiebedrijf. Juliska neemt alle financiële en commerciële zaken voor haar rekening en plant zo op haar eigen wijze de zaadjes voor de toekomst van De Landscheiding.

LSprocessfeerarrangement24
de-landscheiding-31
Ons team

Plukt de dag

Geschiedenis

Onze wortels

In 1985 kocht Wilco zijn eerste bedrijf met een oppervlakte van 4500 m² voor de teelt van jaarrond- chrysanten. Na vier jaar noeste arbeid samen met zijn vrouw Martina volgde de stap naar Bleiswijk. Daar werd in 1989 De Landscheiding opgericht met een oppervlakte van 13.000 m². Inmiddels is het hele bedrijf vernieuwd en heeft De Landscheiding een totale oppervlakte van 32.000 m².

de-landscheiding-header-07_2_1_20190909_171913
Persoonlijke aandacht

Door de hele productieketen heen onderhouden wij persoonlijk contact met onze relaties. Hierdoor kunnen wij ons aanbod en onze service zo goed mogelijk afstemmen op de behoeftes vanuit de markt. Dit bepaalt ook voor een groot deel ons assortiment. Waar mogelijk denkt De Landscheiding graag mee om service op maat te leveren.

Duurzaamheid

'De natuur is het fundament voor ons teeltsysteem'

Missie & Visie

Met aandacht en gevoel voor kwaliteit

Ons doel is het exclusief en onderscheidend kweken en leveren van Santini’s van topkwaliteit. Belangrijke speerpunten zijn: duurzaamheid, stevigheid, uitstraling, versheid en houdbaarheid, om op deze manier een betrouwbare partner te zijn voor u!